VRIEND VAN SWABO


Het SwABo Cycling Team is een samenwerking van de drie wielerverenigingen uit de regio. Namelijk LRTV Swift (Leiden), WV Avanti (Alphen aan den Rijn) en RTV de Bollenstreek (Lisse). Het SwABo Cycling Team biedt jonge renners (vanaf 18 jaar) een omgeving waarin zij zich verder kunnen ontwikkelen in de wielersport. Hierbij rijden onze renners nationale wedstrijden in de elite/beloften categorie, aangevuld met buitenlandse eendagswedstrijden en etappekoersen (in bijvoorbeeld België en Duitsland).

Wil jij onze renners steunen en maatschappelijk betrokken zijn bij het SwABo Cycling Team? Word dan nu ‘Vriend van SwABo’ voor € 100,- (per jaar). Jouw bijdrage maakt voor onze renners een mooi nationaal en internationaal wedstrijdprogramma mogelijk. Waarbij we onze renners het best mogelijke materiaal en optimale begeleiding kunnen bieden.

Voordelen voor jou als ‘Vriend van SwABo’

  • (bedrijfs)naam en/of logo op de ploegleiderswagen
  • (bedrijfs)naam en/of logo op de website (wordt binnenkort vernieuwd)
  • je ontvangt de nieuwsbrief waarmee je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen van het team
  • mogelijkheid om een keer de wielerkoers in de ploegleiderswagen te volgen

Wil jij genieten van deze leuke voordelen en tegelijkertijd onze renners steunen? Word dan nu ‘Vriend van SwABo’. Dat kan door het formulier in te vullen of een mail te sturen naar swabocyclingteam@gmail.com. Vermeld daarin je gegevens, dan nemen wij contact met je op. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Frank van Poecke op +31 6 37355014.