Sponsoren

Het SwABo Cyclingteam werkt samen met sponsoren en partners om de renners een zo optimaal mogelijke omgeving te bieden om zich verder te ontwikkelen.

Al 15 jaar lang is AW GROEP een toegewijde sponsor van ons team en sinds 2018 zijn ze ook de trotse naamgever van het AW Groep – SwABo Cyclingteam. Met divisies als AW Infrabouw, AW Groen en Natuur, AW Grondstoffen, AW Onderhoud en het AW Kenniscentrum heeft AW Groep zich in ruim 30 jaar ontwikkeld tot een veelzijdig aannemersbedrijf en totaaloplosser voor ontwerp, aanleg en onderhoud van de buitenruimte.

AW Groep staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun kernwaarden – Aandacht, Ambitie, Anders – weerspiegelen hun toewijding aan klanttevredenheid en het streven naar uitmuntendheid. Een no-nonsens familiebedrijf met focus op kwaliteit en tevredenheid.

Met aandacht voor het grotere geheel, gezamenlijke ambities en een innovatieve mindset, blijft AW Groep vooroplopen. Aan de basis van hun kernwaarden staan voortdurende scholing, begeleiding en coaching van hun mensen. Hier past de sponsoring van een jonge ambitieuze wielerploeg als SwABo perfect bij.

BADHOEVE BOUW is een zelfstandige innovatieve betrouwbare allround dienstverlener, actief in bouwen ontwikkelen en beheren van onroerend goed. Het kantoor in Badhoevedorp is de uitvalsbasis voor al hun projecten die grotendeels worden gerealiseerd in de Haarlemmermeer en omstreken.

HOLLAND GREENTECH is het bedrijf van oud-SwABo-renner Norbert van der Straaten. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen van de tuinbouwsector in Oost-Afrika, met Nederlandse kennis, vaardigheden en technieken. Een goed ontwikkelde tuinbouwsector zal er in de toekomst voor zorgen een toename van de voedselproductie, voedselveiligheid en een efficiënter gebruik van natuurlijke bronnen. Hiervoor is Holland Greentech gevestigd in het mooie Rwanda, waar Norbert zelf ook heen is verhuisd.

INPUNTO koffiebranderij begon in 1951 een klein ambachtelijk laboratorium in het centrum van Triëst onder de naam Torrefazione Haïti, jarenlang de trefplaats voor de ware koffieliefhebber. Daar ontwikkelde de oprichter zijn eerste koffiemelanges. Na vijftig jaar geschiedenis en succes, en met het doel het delicate proces van het selecteren en branden van onbewerkte koffie te verbeteren, verhuisde ze naar het industriegebied van Triëst.

LAKEMAN LIFTEN was al een aantal jaren een vriend van SwABo, maar vanaf  2016 is de Katwijkse Liften- en Machinefabriek shirtsponsor van de ploeg. Lakeman Liften bestaat al ruim 100 jaar en is inmiddels ook trots ‘bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Juist omdat Lakeman Liften staat voor markt onderscheidende productontwikkeling kunnen zij u datgene bieden wat u zoekt. Van personen- tot goederenlift, van 5 kg. tot 5.000 kg., van kleine cabines tot volumineuze cabines voor het verticale transport van post tot auto’s en een lifetime service; van advies, installatie en onderhoud tot complete renovatie.

REFRESH MEDIA draagt sterk bij aan het genereren van meer website / webshop bezoekers en een positief imago. Zij ontwikkelen websites, webshops, apps, huisstijlen, logo’s, nieuwsbrieven, webapplicaties, huisstijlen en copy.

SCHRAUWERS EN VAN DER NEUT is een energiek, zeer goed toegankelijk en vanzelfsprekend zeer betrouwbaar accountantskantoor uit Badhoevedorp. Zij sponsoren vanaf 2022 de komende drie jaar het AW Groep – SwABo Cyclingteam en zullen onder andere te zien zijn op de sokken van de ploeg.

AMACX is er voor mensen die hun sportieve doelen serieus nemen. Of het nu gaat om het behalen van een bepaalde afstand, het verliezen van gewicht, het verbeteren van je tijd of het bereiken van een mijlpaal, we begrijpen dat jouw doelen persoonlijk en belangrijk zijn. Zij zijn er om je te ondersteunen in je sportieve reis door hoogwaardige sportvoeding te bieden, die is gebaseerd op duursportelementen.

APEX BIKES  is sinds het seizoen 2015 de materiaalpartner van het AW Groep – SwABo Cyclingteam. Het bijzondere aan Apex is dat alle frames in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en getest worden. Hierdoor gaat er geen fiets de deur uit waar ze niet volledig achter staan en kunnen ze fietsen aanbieden met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Alle wielen van het team maar ook veel eigen wielen van renners zijn van QUASAR WHEELS dat net als Apex onder de vlag van CC5311 valt.

CYCLON BIKE CARE is sinds 2018 ook partner van het AW Groep – SwABo Cyclingteam. Alle Cyclon producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersport. Meer dan 30 jaar geleden ontwikkelde de oprichter van Cyclon, Leen Boers, zijn eerste hoge kwaliteit ketting-smeermiddel. In de jaren daarna hebben zij een complete lijn met reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsmiddelen ontwikkeld speciaal voor de veeleisende gebruiker. Dit sluit dus perfect aan bij de renners van het AW Groep – SwABo Cyclingteam. Het verbeteren van de bestaande en het ontwikkelen van nieuwe producten is hun dagelijkse passie. Zij doen er alles aan ’to keep your bike smiling!

POC is een toonaangevende fabrikant van helmen, brillen, bescherming, kleding en accessoires voor wieler- en wintersport, en is in 2005 opgericht in Zweden. Met een missie om ‘Levens te beschermen en de gevolgen van ongevallen te minimaliseren voor atleten en iedereen die het zou willen zijn’, heeft POC een kristalheldere visie om geoptimaliseerde persoonlijke bescherming en veiligheid te bieden door het ontwikkelen van producten met een onbetwistbare kwaliteit en relevantie.

RAAS BIKES is ontstaan uit pure liefhebberij en liefde voor de fiets! Deze liefde gaat verder dan fietsen alleen. Wat is er nog mooier dan met fietsliefhebbers onder elkaar een drankje te doen, of samen een voorjaarsklassieker te kijken!? Op deze manier delen zij de liefde voor het fietsen en alles daar omheen. Raas Bikes brengt wielerliefhebbers bij elkaar en is een plek waar de deur altijd open staat. Sinds 2022 is Raas ook partner van het AW Groep – SwABo Cyclingteam en zorgt er onder andere voor dat wij met fantastische POC helmen kunnen rijden.

SCHWALBE levert al jaren de banden van het team. Met zulk materiaal rijden de renners weinig lek. Vanaf 2016 is er ook een tubeless optie voor de renners zijn. Schwalbe loopt hierin voorop in de ontwikkelingen en ook onze renners zijn hierover enorm te spreken! Vooral op wedstrijden over kasseien en ander slecht wegdek zijn de prestaties verbluffend en wordt er simpelweg zelden meer lek gereden met de Schwalbe Pro One.

TACTIC BENELUX is al jarenlang de trotse leverancier van diverse wielerploegen, bedrijventeams en sportverenigingen. Waarom? Omdat zij nauwkeurig luisteren naar de wensen, hun sportkledingontwerpen continue ontwikkelen en dankzij hun innovaties voorloper zijn op het gebied van hoge kwaliteit sport- en wielerkleding. Het zit niet in hun aard om stil te staan en het uitzicht achter hen te bewonderen. Zij zijn nooit tevreden met de ‘status-quo’. Zij begrijpen het belang van constant evalueren, verbeteren en daarom gaat Tactic altijd vooruit. Deze passie sluit helemaal aan bij de wensen van het AW Groep – SwABo Cyclingteam en daarom kiezen wij voor Tactic Benelux. Met een fantastisch ontwerp en kwalitatief hoogstaande kleding, rijden de mannen er super gesoigneerd bij!

Bij WATERTOREN BOLLENSTREEK geloven we in samenwerking en innovatie. Als evenementen- en vergaderlocatie in de historische watertoren van Hillegom bieden we een unieke omgeving waar ideeën groeien en bloeien. Alles in en rond Watertoren Bollenstreek heeft een verhaal. Verhalen die gekoppeld zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen omdat wij geloven dat deze doelstellingen bijdragen aan het creëren van waarde en een betere wereld. Daarom zijn wij trotse partner van het SwABo Cyclingteam. Samen fietsen we richting een groenere en gezondere wereld. Wil je ook jouw duurzame congres of event organiseren? Bezoek dan onze website voor meer informatie.

Het SwABo Cyclingteam is een samenwerking van drie wielerverenigingen. Namelijk LRTV Swift uit Leiden, WV Avanti uit Alphen ad Rijn en RTV de Bollenstreek uit Lisse.

Wil jij onze renners steunen en maatschappelijk betrokken zijn bij het SwABo Cycling Team? Word dan nu ‘Vriend van SwABo’. Bekijk de flyer om je aan te melden.

VALENTIJN KOK TENNIS

BOB VAN DER PUTTEN

JOKE VAN WINGERDEN-POST

TON VAN TOL

PIETER & DÉSIRÉE SCHAKEL