SAM REGIOKAMPIOEN WEST

Tijdens zijn thuiscross heeft Sam Kerkvliet een hard bevochten derde plaats weten te pakken. In Leiden bij de Bultcross waren er gedurende het hele weekend crosswedstrijden. Van de categorie 1 jeugd op de vroege zaterdagochtend tot en met de Elite/Beloften zondagmiddag. De Bultcross was tevens het regiokampioenschap voor regio West.

Na een matige start begon Sam als 5e aan zijn eerste ronde op het gladde en modderige parcours. Tijdens de openingsfase herstelde hij zich goed en reed hij ronden lang op de 2e plaats. In de slotfase sloot Yaël Plas bij hem aan en ontstond er een mooi gevecht om de 2e plaats. Helaas kwam Sam in de slotronde net te kort en eindigde daardoor als 3e, achter Mathijs Wuyts en Yaël Plas. Door de andere renners die uitkomen in regio West ver achter zich te laten is Sam regiokampioen geworden.